God Jul och Gott Nytt År!

Hej!

Vi vill önska er allihopa en god fortsättning på julen och ett gott nytt år och tacka er för er uppmuntran, stöd gåvor och bön! Vi är tacksamma att genom er är ni med och gör det möjligt arbetet vi gör här i Filippinerna.

Detta året har varit svårt för de flesta över hela jorden pga covid-19. Här i Filippinerna har många människor det svårt pga konsekvenserna av lockdown som fortfarande pågår efter 10 månader, och även flertalet starka tyfoner under hösten.

Trots alla svårigheter detta året kan vi se att arbetet växer och vi kan påminnas om att Gud ger oss hopp, styrka och beskydd. Vi är tacksamma att vi kan vara här och dela med oss om hoppet vi har i Jesus och hjälpa till på olika sätt. Vi kan se att Gud kan använda den svåra situationen, och mitt i det svåra är det många som vill följa Jesus och vi har kunnat starta flera nya projekt.

Tack vare era gåvor kan vi dela ut matpaket och andra förnödenheter under tyfonen och lockdown och även julmatspaket innan jul. Här är lite bilder från senaste året 2020.

Fortsätt gärna be för oss och arbetet, speciellt för Guds beskydd, fler volontärer och arbetare, att Gud ska ge oss det vi behöver och för människorna vi når ut till.

Vill du ge en gåva eller vill du bli en månadsgivare?

Här är vår websida: https://www.smallstepsc.com/

Klicka nedan för mer information…

Nyhetsbrev December 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.