Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 63

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 73

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 89

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 102

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 111

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 40

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 51

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 68

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 82

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 91
Nyhetsbrev Maj – Juni 2020 – Mission

Hej!

Hoppas allt är bra med dig!

Nu har vi haft lockdown i 3 månader och vi är inte säkra hur länge till. Det har varit väldigt stränga regler där vi inte får gå ut från vårt hem. Det är militärer och vakter ute på gatorna som kontrollerar att reglerna följs och att alla som är ute har mask, annars har det rätt att skjuta personen eller sätta i fängelset.

Som alltid i kriser är det de som redan är fattiga som drabbas värst. En dag utan arbete betyder oftast en dag utan mat för de som är fattiga. Regeringen har delat ut mat, men det har inte varit tillräckligt.

Vi är ändå tacksamma till att vi kan sprida Guds kärlek och hopp, att vi har kunnat dela ut mat regelbundet som räcker i ca 1 vecka till ungefär 60-150 familjer varje gång i ca 3 olika områden. Vi är så tacksamma för er som stödjer oss och ber för oss, ni gör detta möjligt. Människorna som vi har delat ut mat till är verkligen tacksamma! Här är lite bilder.


Här är våra pågående projekt, det första är en hygienkits kampanj. Det är viktigt med bra hygien och att tvätta händerna noggrannt, men många har inte råd med tvål, så vi kommer att dela ut hygienprodukter.

Vill du vara med och stötta med att ge en gåva? Din hjälp behövs verkligen!

Vårt mål är att dela ut 200 hygien kit till olika familjer i Inarawan och närliggande områden.

Hygienkitet innehåller;

  • 250 ml Alcohol
  • Vitamin C – 20 tabletter
  • 2 st handtvålar
  • Vi kommer också inkludera traktat med bibelverser för att ge uppmuntran till människorna.

Vårt andra projekt heter “A Spark of Hope” Ett projekt för barn och ungdomar.

Även om restriktionerna börjar lätta lite för de som jobbar, är barn och ungdomar under 21 år fortfarande inte tillåtna att gå ut fram tills det finns ett vaccin. Detta är för att skydda dem från viruset, men om denna situationen fortsätter en längre tid kan det skapa problem för barnen, speciellt i fattiga områden. Det kommer vara speciellt svårt när skolorna kommer bedrivas online genom internet och tv under nästa skolår och de flesta har inte tillgång till dator eller internet. Dessutom kan detta vara svårt för barnens mentala hälsa och utveckling.

Därför har vi startat ett projekt som heter “Spark of Hope”. Ett projekt för att ge ett leende och en strimma hopp till varje barn, ett hopp om en bättre framtid!

Vi har gjort det en gång hitills, men vi vill fortsätta med det tills vi får träffas igen. Vi kommer att ge små presenter och aktivitets paket till barnen regelbundet som kan ge dem uppmuntran och visa att vi bryr oss om dem.

Vi vill ge dem läro- och aktivitetsmaterial, integrerat med bibelberättelser som kan hjälpa dem att växa i sin relation till Jesus. Detta material kan hjälpa dem att fortsätta utveckla och utforska sina talanger! Vi skulle också vilja starta ett litet bibliotek och bokklubb där de kan få låna hem böcker.


Utbildning för ungdomar fortsätter

Trots att vi inte kan träffa ALS studenterna och ha lektioner med dem, är vi glada att de ändå kan fortsätta studera hemifrån. Vi ger dem uppgifter på papper varje vecka och vi har även gett dem mobildata varje vecka så att de ska kunna studera på ett speciellt datorprogram på sin telefon. Även fast vi tror att det är bättre att studera tillsammans och ha lektioner är detta en temporär lösning som vi hoppas fungerar fram tills vi får träffas igen.


Matteus 5:14-16

Ni är världens ljus. En stad uppe på ett berg kan inte döljas, och när man tänder en lampa sätter man den inte under sädesmåttet utan på hållaren, så att den lyser för alla i huset.
På samma sätt skall ert ljus lysa för människorna, så att de ser era goda gärningar och prisar er fader i himlen.

Fortsätt gärna att be för oss.

Övriga böneämnen:

Vi tackar Gud att vi kan fortsätta nå ut till människor och ge dem hopp genom Jesus.

Att vi ska kunna fortsätta dela ut mat till de familjer som fortfarande inte har möjlighet att jobba, för ekonomisk möjlighet till det.

Vi kommer börja ha bibelstudier igen från och med denna helgen i mindre skala. Be för skydd att ingen ska bli sjuk.

För ALS-studenterna, att de ska ha motivation och klara av att studera hemifrån just nu, så att de kan bli klara med sin utbildning.

Be gärna för barn och ungdomar i Filippinerna som inte får gå ut, för uthållighet, glädje och hopp trots omständigheterna. Be att de ska kunna få gå ut och leka snart igen, för Gud är inget omöjligt!

Tack så mycket för din bön och stöd!
Hälsningar familjen Dalisay

Vill du vara med och stötta våra projekt med en speciell gåva eller vill du bli en månadsgivare? Det uppskattas verkligen och är en stor hjälp, vi har större behov nu för att kunna hjälpa fler i denna krisen!

Klicka nedan för mer information…

Nyhetsbrev Maj – Juni 2020
Märkt på:    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *